AmbaKids

We zijn dankbaar en blij dat we elke zondagochtend ook veel kinderen mogen verwelkomen. Na een korte tijd in de kerkdienst gezeten te hebben gaan ze naar hun eigen samenkomsten.

Baby's / Peuters

(0-3 jaar)

Tijdens de samenkomsten op zondagmorgen is er voor de allerkleinsten opvang in de crèche waar ook boxen zijn. Speelgoed, boekjes en mooie kleurplaten: het is er allemaal.


Onderbouw

(3-5 jaar t/m groep 3)

Samen leuke liedjes zingen en luisteren naar een eenvoudig Bijbelverhaal om vervolgens een mooie knutsel te maken, dat is de invulling van de onderbouw op zondagochtend. Dit alles onder leiding van een lieve ‘juf’ of ‘meester’ in het bijgebouw Amba III (Achter het kerkgebouw).


Middenbouw

(6-9 jaar groep 4 t/m 5)

De samenkomsten van de middenbouw beginnen meestal met lekker zingen. Er wordt met en voor elkaar gebeden. Daarna wordt er vaak wat moois geknutseld naar aanleiding van het Bijbelverhaal dat die ochtend verteld is. Maar sta niet gek te kijken als er ineens een toffe Bijbelquiz wordt gehouden.


Bovenbouw

(9 t/m 12 jaar groep 6 t/m 8)

Deze groep gaat al wat dieper in op de Bijbelverhalen. Lekker in de Bijbel duiken om te ontdekken hoe geweldig God was én is, ook voor hen. Met af en toe een knutsel of een potje tafelvoetbal.