Nieuwe Mededeling!

Vanaf 19 juli 2020 zijn we als gemeente opnieuw gestart met samenkomen in de kerk, voorlopig 4 zondagen achter elkaar. 19 juli, 26 juli, 2 augustus en 9 augustus, aanvang 10.00 uur.

Door alle Coronamaatregelen kunnen we deze zomer niet samenkomen zoals vanouds, er zijn beperkingen waar we ons aan moeten houden, zoals o.a. de 1,5 meter maatregel. Daardoor kunnen er maar 50 volwassenen in ons kerkgebouw. Wij vragen jullie dan ook om je van te voren aan te melden als je een van de 4 samenkomsten wilt bezoeken! Of 4x aanmelden als je alle 4 keer wilt komen.

Voor de kinderen is een apart kinderprogramma in de Amba 3. Uiteraard nemen we maatregelen zoals de RIVM adviseert om besmetting met het Coronavirus te voorkomen. Het technisch team heeft intussen voor de 4 samenkomsten 4 getuigenissen opgenomen van gemeenteleden, die zullen worden uitgezonden. In de zondagmorgen samenkomst willen we hier met elkaar naar kijken. Verder willen we samenkomen rond het Woord van God, gebed en elkaar ontmoeten. Het zal vast wennen zijn aan een veranderde situatie, we gaan samen op weg en we kijken hoe het zal gaan. Maar tegen jullie allen willen we zeggen: WELKOM! We zijn ALTIJD welkom bij God, maar we horen ook bij elkaar in het lichaam waar Christus het Hoofd van is.

Wat te doen als je wilt komen:

  • Van te voren aanmelden als je wilt komen en vermelden welke samenkomst je wilt bezoeken. Mochten er veel meer mensen zich aanmelden dan gaan we onderzoeken of we een tweede dienst op die zondagen zullen organiseren.

  • Kinderen vóór 10.00 uur naar de Amba 3 brengen. Bij een tweede dienst op zondag zal er geen kinderprogramma zijn.

  • Graag ook aanmelden en briefje meegeven waarop je 06 nummer staat. Bij calamiteiten kan er gebeld worden naar ouders en zij kunnen vanuit de kerk naar Amba 3 gaan.

  • Adviezen in de kerk opvolgen, er is bijvoorbeeld een looproute ingesteld en bij binnenkomst handen desinfecteren.

  • Er wordt gezorgd voor voldoende ventilatie, daarom eventueel jas of vest meenemen naar je plaats.

Aanmelden via mail:

marjolein.kiefte@de-ambassade.nl of 06 37273352 (Marjolein Kiefte).

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, schroom niet om te mailen of te bellen. We begrijpen heel goed dat het misschien ook spannend is hoe deze samenkomsten zullen verlopen, maar we doen ons uiterste best om een veilige omgeving te creëren voor een ieder die komt.

Welkom!

op de website van de Evangelische Gemeente "De Ambassade" in Den Helder. Op deze site is allerlei informatie te vinden over onze gemeente en onze activiteiten.

Momenteel zijn er helaas geen samenkomsten in ons gebouw vanwege de Coronacrisis. Daarom streamen we nu onze diensten via ons YouTube-kanaal.

Zondagochtend om 10 uur start de dienst. Laat u opbouwen door de liederen die gezongen worden en door het woord wat gesproken wordt.

You are loved!