Vrijdagavondclub

Wij zijn een tienerclub van de Evangelische gemeenschap de Ambassade te Den Helder. De club is bestemd voor tieners die op het voortgezet onderwijs zitten tot en met 15 jaar.

Elke vrijdagavond (behalve in schoolvakanties) komen we bij elkaar in het clubgebouw 'De Ambassade' achter de Nieuwe Kerk aan de Weststraat. Het gebouw is open om 19:00 uur en gaat rond 22:00 uur weer dicht.

De reden dat wij bij elkaar komen is omdat we Jezus, de Zoon van God, willen volgen en meer over hem te weten willen komen. Dat doen we door met elkaar te bidden, ons te verdiepen in de Bijbel, te zingen en vrienden van elkaar te zijn. We hebben ook regelmatig gezellige avonden waarop we bijvoorbeeld naar een theaterstuk gaan, een spel doen of een film kijken. Dit jaar worden we ook actief: we gaan andere mensen van Jezus vertellen en bemoedigen.

Hoe ziet een clubavond eruit? We beginnen om 19:30 uur met een voorprogramma. We zingen en bidden met elkaar en meestal is er een mooie tekst uit de Bijbel die gelezen wordt. Van 20:00 tot 21:00 uur is het hoofdprogramma. We hebben een studie, een discussieavond, we gaan een evangelisatieaktie voorbereiden of we gaan in kleine groepjes praten over ons geloof. Om 21:00 uur sluiten we af met gebed.

Neem ook eens een kijkje op Amba-Jeugd, de speciale jeugdsite van onze gemeente.

vrijdagavondclub@de-ambassade.nl

jeugd.de-ambassade.nl

 

Overzicht: Amba-Jeugd
Vrijdagavondclub
Jongerenkring